Selectie procedure


Als kandidaat kun je genomineerd worden binnen één of meerdere categorieën. Iedere persoon die is ingeschreven en wil meedingen, is in ieder geval genomineerd voor een publieksaward. Een selectiecommissie van de vakjury bepaalt wie meedingt voor een vakjury award. Onderstaand tref je de stappen van de selectieprocedure voor zowel de publieksawards als de vakjury awards.04

juni

Inschrijving WFM Awards

Vanaf 4 t/m 25 juni kunnen kandidaten zich opgeven of opgegeven worden. Na validatie ontvangen de kandidaten een vragenlijst. De hierin gegeven antwoorden bepalen wie genomineerd worden voor de vakjury awards.

Inschrijven

12

juli

Stembus publieksawards open

12 juli worden alle genomineerden voor de publieksawards online gepubliceerd. Vanaf 12 juli t/m 27 augustus kan door het publiek worden gestemd.

Stemmen publieksawards

23

juli

Bekendmaking genomineerden vakjury awards

Op basis van de ingevulde vragenlijst worden de genomineerden voor de vakjury awards gekozen en vanaf deze datum gepubliceerd. De genomineerden worden vervolgens geïnterviewd.

Bekijk alle genomineerden

16

sept

Uitreiking WFM Awards

Op de eerste dag van het PlanMen WFM Congres worden tijdens een diner de awards uitgereikt in de verschillende categorieën.

WFM Awardshow

Nieuwsbrief

    Voornaam *

    Organisatie *

    Branche *

    E-mail *