Selectieproces


Als kandidaat kun je genomineerd worden binnen één of meerdere categorieën. Het publiek bepaalt wie van de kandidaten wordt genomineerd en uiteindelijk wordt verkozen voor de publiekprijzen. De vakjury bepaalt welke personen en organisaties meedingen naar een vakjury award. Onderstaand tref je de stappen van het selectieproces voor zowel de publieksawards als de vakjury awards.05

jun

Inschrijven WFM Awards

Van 5 juni t/m 25 juni kunnen kandidaten zich inschrijven of ingeschreven worden. Aanmelding gebeurt door de kandidaat online in te schrijven op deze website. Na de inschrijving ontvangt de aanmelder een formulier met inhoudelijke vragen. Pas ná het volledig invullen en tijdig retourneren van dit formulier is de kandidaat officieel aangemeld. Deelname wordt geverifieerd bij de kandidaten waarvoor een complete aanmelding is ontvangen. Verificatie gebeurt telefonisch.

Inschrijving gesloten

10

jul

Stembus publieksawards open

Aangemelde individuele kandidaten dingen allen mee met de publieksprijs. Van iedere organisatie wordt op basis van het aantal publieksstemmen bepaald welke kandidaat een nominatie ontvangt. Ben je de enige kandidaat van een organisatie? Dan ben je automatisch genomineerd. Genomineerden worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de awards.

De winnaars voor de publieksawards in de categorieën non-profit en profit zullen worden uitgeroepen op basis van de resultaten van de online verkiezingen. Het stemmen in deze verkiezingen is mogelijk voor iedereen. De uitslag van deze verkiezing, en daarmee de winnaars van beide publieksprijzen, zal tijdens de award-uitreiking worden bekendgemaakt.

10 juli worden alle kandidaten voor de publieksawards op deze website gepubliceerd. Vanaf 10 juli t/m 15 september kan hier door het publiek worden gestemd.

Stembus is gesloten

17

jul

Bekendmaking genomineerden vakjury awards

Op basis van de ingevulde vragenlijst worden de genomineerden voor de vakjury awards (zowel individueel als organisaties) gekozen en uiterlijk 15 juli hierover geïnformeerd. De genomineerden worden in de daarop volgende periode geïnterviewd.
17 juli worden de genomineerden op deze website gepubliceerd.

Bekijk alle genomineerden

22

sep

Bekendmaking genomineerden publieksawards

Op basis van het aantal publieksstemmen worden de genomineerden in de week van 18 september september geïnformeerd en bekend gemaakt op deze website. De publieksawards worden alleen aan individuele kandidaten uitgereikt, niet aan organisaties.

Bekijk alle genomineerden

12

okt

Uitreiking WFM Awards

Tijdens een feestelijke award ceremonie worden de awards uitgereikt in de verschillende categorieën.

Award uitreiking

Blijf op de hoogte

    Voornaam *

    Organisatie *

    Branche *

    E-mail *